Szemöldökformázás

Mindenképp ajánlatos “jó” kozmetikushoz fordulni a szemöldök forma megfelelő kialakitásához, aminek az ívét később lehet követni. Az ideális szemöldök nem túl vékony, nem túl vastag, természetesnek hat, szépen ívelt. A szemöldök kiszedése, történhet gyantával és csipesszel is. Távol-Keleten elterjedt szokás a cernával való szemöldökszedés, ami nem is olyan bonyolult csak nagyon jól kell csinálni, de az merő ámítás, hogy nem fáj. A szemöldök festéstől sokan ódzkodnak, pedig sokat dobhat az arcon, ha megközelítőleg azonos a hajszinnel.

3D szempilla-hosszabbítás

A szempilla-hosszabbítás dús, hosszú, légies, természetes hatást kölcsönöz a szempilláknak.

A pillák felhelyezése után, semmilyen rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak, súlytalanok, viselés közben nem érezni különbéget a természetes és a műszempilla között. A felhelyezés módja teljesen fájdalommentes. Víz, izzadtság és könnyálló, valamint spirálozható. Nyugodtan sportolhat, zuhanyozhat, és még alvás közben sem sérül. Szemenként (!) 80-130 3D műszempilla szálat helyezünk fel. A szempilla-hosszabbítás tartóssága 1-2 hónap, de maximum a saját pillák élettartamáig tart. Használata során a saját pilla nem sérül, kérésre bármikor könnyedén eltávolítható. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Különösen érzékeny szem esetén, speciális orvosi ragasztó használatával kizárható az allergiás reakció.

Felhelyezés folyamata:

A szempilla-hosszabbítás első lépése a konzultáció, melynek során megbeszéljük milyen színű, vastagságú, ívelésű és hosszúságú pillákat helyezzünk fel. A szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után, egy zselés kollagénnel átitatott párnácskával leragasztjuk az alsó szempillákat és aztán szálanként illesztjük a pillákat saját szempillákhoz ragasztóval, így elkerüljük az összetapadás és a természetellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre ügyelve, hogy a pillasor a legtermészetesebb hatást keltse. A tartós műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja.

Kiknek ajánlom:

Ajánlom azoknak, akik már ébredéskor is szépek szeretnének lenni; akiknek nincs idejük folyamatosan sminkjükkel foglalkozni; akiknek kevés vagy rövid szempillájuk van; akiknek mélyen ülő a szemük; akik sokat sportolnak, és nem szeretik, ha szempillafestékük elkenődik és azoknak akik hisznek abban hogy a szem a lélek tükre.

Szempilla dauer és festés

Sok hölgynek van elég sűrű és hosszú szempillája, de mivel a pilláik egyenesek vagy majdnem teljesen egyenesek, nyitott szemnél, szinte semmi nem látszik belőlük.

A szempilla dauer eljárásával gyönyörű, ívelt pillákat érhetünk el. Gyors és egyszerű magoldás és körülbelül 2 hónapig tart. Nem kenődik el mint a szempilla spirál, így reggel az ágyban és sportolás után is szépek lehetünk.

A szempilladauer és a szempillafestés folyamata:

A különböző hosszúságú szempillákhoz különböző méretű klipszeket alkalmazok. A klipsz modern kiképzésének köszönhetően, a szempilla tövétől C alakban hajlítja meg a szempillákat, így természetes és lágy lesz a hatás. Nem roncsolja a szempillákat. A klipsz megfelelő alakja, ergonómiai kiképzése biztosítja azt, hogy sehol nem feszül az arcon, és nem húzza a szempillákat. A végeredmény egy mosolygós, optikailag nagyobb és csábosabb szem, mely szépen keretezi a szemet, kiemeli a tekintetet és megszépíti az arcot.

Gyanták

A szempilla styling mellett a fazongyantázásban vagyok a legjobb. A legérzékenyebb területekre évekig fejlesztettem a technikámat: gyorsan, kiméletesen és nagyon alaposan dolgozom. Azt gondolom, erre nem sok mindenki specializalodott. Sokan a papíros gyantát alkalmazzak intim területre, ami meglehetősen fájdalmasan tépi meg a bőrt és nem szed le alaposan.
Én hagyományos meleg gyantával dolgozom. Aki egyszer kipróbálta ezt a módszert, az soha nem fogja a papíros gyantát választani ezentúl. Természetesen a papíros gyanta nagyon jól használható a sík felületekre, mint a lab és kéz, de honalj, intim és arc területet csakis a meleg gyantával ajánlom.

A gyanta-szüzeket is szeretettel várom.

Arckezelések

A Sothys a francia kozmetika gazdag hagyományát és a legújabb biotechnológiai fejlesztéseket ötvözve különleges kezeléseket kinál.

Szezonális arckezelés
A különleges „gourmand” koncepció lényege, hogy csodás illatú szezonális gyümölcsök és jellegzetes fűszerek kivonatai alkotják a kezelések fő hatóanyagait.
Fél évente megujul a kezelés, mely alapos peelinggel kezdődik, majd ezt követi egy vitamin-szérumos arcmasszázs és egy pihentető gumis maszk. 60 perc

Collagène hyaluronique™ Intensive Treatment
A kezelés a cosmeceutic, azaz orvosi kozmetika eljárás része, mely az eddigieknél látványosabb, gyorsabb és hosszabban tartó eredményt biztosít. A Sothys legújabb ránctalanító kezelését a bőr valódi életkora szerint állíthatjuk össze, így ez a kezelés igazán célirányos, személyre szabott és hatékony megoldást jelent a ráncok ellen, a ragyogó és fiatalos bőrért. Az intenzív és a bőrben hosszan elraktározódó hatóanyagok, – a kollagén és hialuronsav.

A klasszikus Sothys kezelés a Vendég saját bőrtípusa szerint épül fel. A bőr letisztítása és a peeling után a kezelés a mitesszerek eltávolításával folytatódik. Ezt követi a szérumos masszázs, majd az alapvető maszkok alkalmazása hely-specifikusan a bőr egyéni tulajdonságai szerint.

Sothys Homme arckezelés

A férfi bőr speciális igényei szerint összeállított antioxidáns és revitalizáló arckezelés friss és fa jellegű illatjegyekkel. A kezelésben használt termékek fő hatóanyaga a vulkáni hamu cseppfolyósított kivonata, mely magas magnézium tartalmánál fogva energiával dúsítja a bőrt, valamint védi a sejteket a káros környezeti hatásoktól.

Mikrodermabráziós kezelés

Gyémántfejes “arccsiszolás”, bőrfrissítés

Ez egy olyan eljárás, amikor vákuum és egy gyémántporos kezelőfej segítségével eltávolítjuk az elhalt bőrt. Ezáltal a bör üdébb, simább és befogadóképesebb lesz a további anyagokra, amiket ilyenkor használunk. Tágporúsú börökre, hegekre, pigentfoltokra és ráncokra alkalmazható. Mindenképp kúraszerűen ajánlott.

Füllyukasztás

2 fajta studex füllyukasztó rendszerem is van. 1/10 másodperc alatt átlövi a fülcimpát, és automatikusan helyezi el a fülbevalót. Tapasztalataim alapján ilyenkor nagyobb az ilyedség, mint maga a fájdalom. Tulajdonképpen nem is nevezhető fájdalomnak, mert gyorsabban megvan a lyuk, mintsem azt elkezdenénk érezni. Inkább azt lehet mondani, hogy utána 1 perccel kezd el érezni az ember egy picit csipő ,egő érzest. A füllyukasztás minden korosztály számára elérhető. Orrpircinget is vállalok. Bátorítani tudom azokat, akiknek még nincs fülbevalójuk

Smink

Elsősorban természetes hatasú sminkeket csinálok, a” füstös” sminkelésen kivül nem preferálom a túl erős dolgokat. A diszkrét, természtes, és elegáns vonásokra törekszem.
Nézd meg a munkáim!